Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Δήμος Αναστασιάδης



Βιογραφικό

Ο Δήμος Αναστασιάδης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κατερίνη. Η ενασχόλησή του με τη μουσική ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία, όταν σε ηλικία 5 ετών ασχολείται με την εκμάθηση διαφόρων μουσικών οργάνων. Αργότερα, ο Δήμος, εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για το τραγούδι και δημιουργεί μαζί με φίλους το συγκρότημα «Δύτες του Χρόνου» πραγματοποιώντας συναυλίες σε τοπικό επίπεδο.
Παράλληλα με τα χρόνια του πανεπιστημίου στα οποία ο Δήμος δουλεύει τις συνθέσεις του και δημιουργεί τα δικά του ολοκληρωμένα κομμάτια, συμμετέχει στο «Dream Show 2» και ξεκινάει, έτσι, την επαγγελματική του πορεία.
Βγαίνοντας από το reality, ο Δήμος δέχεται πρόταση από το «Σταυρό του Νότου» στον οποίο εμφανιζόταν με ιδιαίτερη επιτυχία για 2 συνεχόμενα χρόνια.
Στα 2 αυτά χρόνια, έρχεται η γνωριμία του Δήμου με την People Entertainment Group, η οποία του ανοίγει την πόρτα στη δισκογραφία. Σήμερα, και μετά από σκληρή δουλειά, ο Δήμος, παρουσιάζει την πρώτη προσωπική του δουλειά από την Warner Music, με τίτλο «3 λάθη» από την οποία ήδη έχει ξεχωρίσει το κομμάτι «Εσύ», καθώς και οι συνεργασίες του Δήμου με τον Θάνο Παπανικολάου, τον Γιάννη “Μπαχ” Σπυρόπουλο, και τον Σταμάτη Κραουνάκη.

'Οι γονείς μου φοβούνταν τη μουσική'

Ο νεαρός τραγουδιστής, σε συνέντευξή του, περιγράφει το ξεκίνημα του στο χώρο της μουσικής και τις αντιδράσεις που συνάντησε, αλλά και για τη βοήθεια που πήρε από τον αδερφό του στα πρώτα του βήματα.

Οι γονείς του δεν ήθελαν να ασχοληθεί με τη μουσική, αφού είχαν μια δική τους επιχείρηση, την οποία ήθελαν να αναλάβουν τα παιδιά τους. Εκτός αυτού, φοβούνταν το χώρο της μουσικής. Ο αδερφός του, Θωμάς, όμως, γνώριζε το πάθος του για το τραγούδι. Αυτό το διαπίστωσε και όταν τον επισκέφθηκε στο διαμέρισμα του στην Κοζάνη, όπου βρισκόταν για σπουδές. Αμέσως, ο Θωμάς έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο, ώστε ο Δήμος να περάσει από ακρόαση για το Dream Show.

Η συνεργασία του με το Σταμάτη Κραουνάκη ήταν πολύ σημαντική για τον τραγουδιστή, θαυμάζει πολύ τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη. Αν και αυτή η συνεργασία ήταν πολύ εποικοδομητική για τον ίδιο, ο Δήμος Αναστασιάδης παραδέχεται πως ο άνθρωπος είναι άπληστος και ζητάει συνεχώς περισσότερα.

Οι εκδηλώσεις αγανάκτησης του κόσμου βρίσκουν σύμφωνο το Δήμο, αφού φοβάται πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πιστεύει πως τώρα είναι και η δική του σειρά να πάει στο Σύνταγμα με την κιθάρα του και τους ενισχυτές του για μια συναυλία προς εμψύχωση των πολιτών. Ο δικός του φόβος σχετίζεται με το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να προσφέρει κάτι στη δική του οικογένεια, μελλοντικά.

Πηγή : www.music.net.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου